follower setia ;)

falling object

falling object 2

Tuesday, March 26, 2013

tragis + trauma

Assalamualaikum semua..

Hai, lame kan syu xjenguk sini, bukan tak nak menulis @ bukan tak rindu nak menulis tapi tetibe jadi blurr tak taw nak tulis ape n camane. padahal banyak je story nak share..ok kali ni syu muncul kembali dengan kisah tragis..memang tragis n bagi kesan trauma kat syu..first time ever syu terlibat ngan eksiden.. korang boley imagine tak kete terbabas n tebalik?? well boley ke tak boley tapi ni la yang syu alami kat km17 jalan pantai timur barat, gerik pada 24 March 2013 (ahad, jam 5.30 ptg).. kereta memang hancur terus, tapi alhamdulillah mangsa selamat n sedikit kecederaan..

Allah Maha Agung masih lagi sayangkan kitorang sebab kitorang masih lagi slamat..syu rase syukur sangat2 sebab masih diberi peluang n nikmat hidup kat dunia ni.. hari kejadian tu kawan syu ni bawak kerete waja, memang xlaju pun, tapi mungkin sebab jalan licin sebab baru lepas hujan n tempat kejadian tu pun dekat selekoh tajam.. syu masih lagi trauma rasenye, sebab sampai sekarang pun syu masih lagi duk tebayang2 kejadian tu..huhu  memang sangat baru lagi berlaku..huhu trauma, seram..

kete rosak trok tapi no plate maintain lg..


pandangan sisi..

sedia di bawa pulang..


p/s: berhati-heti dijalan raya da ingatlah orang yang tersayang.. =) doakn syu cepat sembuh n cepat2 hilang trauma tu..

"Akuyangmencoret" ^_^

1 comment:

  1. ya allah, nasib lah tak apa2. nmpk teruksgt. hihihi.

    ReplyDelete